Trondheim Whiskyfestival har gleden av å presentere følgende seminarer. 

Våre seminarer holdes av kunnskapsrike whiskyeksperter eller whiskykjennere. 

Billettene legges ut for salg i festivalens nettbutikk  
Usolgte billetter selges i festivalbutikken

 OBS: Alle må ha gyldig inngangsbillett for å kunne delta på seminar

 

Kl. 16.00:   

Katrin Reitz-Moe.jpg

Bruichladdich - 'Fremadrettet fra Hebridene' 

Vi vil ta deg med på en tur til vår nydelige Øy på vestkysten av Scotland, vise deg hvem og hvordan vi dyrker vår bygg,gi dere innblikk i Adam’s filosofi rundt destillasjon og gi dere alle detaljer om hvert eneste fat vår whisky har sett.

Du vil få smake flere eksepsjonelle, smoothe whiskier og noen godt røykte som vil blåse dere av banen og forhåpentligvis vil du forstå hvorfor vi produserer noen av de mest naturlige, tankevekkende, intelektuelle, stimulerende og nytbare produktene som er mulig å få tak i.

Katrin Reitz-Moe 
Senior Brand Manager Norge

Kl. 16.00:   

Callum.jpg

'En whiskyekspedisjon rundt i Asia' 

Vi skal smake på fem ulike whiskyer fra Asia; Taiwan, Sør-Korea, Libanon, Japan og India.

Vi skal snakke litt om historien og metodene til disse destillerier. I tillegg skal vi diskutere Dúthchas (terroir, arv på Gaelisk) og hva det betyr i moderne whiskyproduksjon.

Whiskyene er laget fra ulike korn, røkt og urøkt og lagret i forskjellige fat og til og med leirgryte!

Callum Berney
Callum er en skotte som har tidligere vært daglig leder på The Whisky Bar i Oslo og ble trent av The Scotch Whisky Association.
Han har jobbet med whisky i over 10 år og jobber nå for Daracha - Norges største importør av håndlaget sprit som produseres over hele verden.

Kl. 18.00:   

Andy Lennie web.jpg

Tamnavulin - 'The Mill on the Hill'

Bortgjemt på kanten av elven Livet begynte en lille gruppen av dyktige håndverkere og kvinner ved Tamnavulin Distillery å lage denne signatur Speyside-malt for over 50 år siden ved å bruke de fineste ingrediensene kombinert med eldgamle destilleringsekspertise og sofistikerte teknikker.
Bli med Andy og opplev de mange aromaene og smakene som finnes i ‘The Mill on the Hill’

Andy Lennie
International Single Malt Specialist, Whyte & Mackay
Andrew jobber i Brand Experience-teamet hos Whyte & Mackay som en internasjonal Single Malt-spesialist. Fokuset hans spenner over alle fire av deres Single Malt-merker; Tamnavulin, Jura, Fettercairn og The Dalmore.
Ambassadøraktivitet er en sentral del av hans rolle, og støtter opp om merkevareopplevelser, leder treningsøkter og er vert for smaksprøver på porteføljen vår rundt om i verden.