top of page

Trondheim Whiskyfestival har gleden av å presentere følgende seminarer. 

Våre seminarer holdes av kunnskapsrike whiskyeksperter eller whiskykjennere. 

Billettene legges ut for salg i festivalens nettbutikk  
Usolgte billetter selges i festivalbutikken

OBS: Alle må ha gyldig inngangsbillett for å kunne delta på seminar

Kl. 16.00:   

'Tullibardine - the independent family-owned distillery' med Ana Carreno

Bli med Ana og oppdag de forskjellige smakene og aromaene som finnes i Tullibardine Whisky.

Destilleriet er ett av de få familiedrevet destillerier i Skottland og Ana skal vise oss hvor god en whisky kan vere når man har total kontroll fra korn til flaske.

Ana Carreno – internasjonal salgssjef

Ana Carreno har mer enn 18 års erfaring med å jobbe i drikkebransjen. Utdannet ved Napier University, Edinburgh og Universidad de La Rioja, Spania, hvor hun studerte Business Studies and Languages, har Ana jobbet som eksportsjef i Rioja og California før hun flyttet tilbake til hjemlandet Skottland.

Ana har vært hos Terroirs Distillers Artisanal Brands i over 4 år og er ansvarlig for Nord-Amerika, LATAM/Karibien og alle globale monopolmarkeder.

Kl. 18.00:   

'Carpathian Single Malt' med Allan Anderson

For å gjøre Carpathian Single Malt til virkelighet, trengs en mesterdestillatør: en kunstner og en håndverker som kunne bruke rumenske  malt, blande det med det rene sub-Karpatiske vannet og bruke sin dyktighet, kunnskap og flere tiår med erfaring for å pleie dette unik single malt opplevelse. En opplevelse du kan dele med Allan på dette seminaret.

Allan Anderson,  Master Distiller Carpathian Single Malt

Allan Anderson er ansvarlig for gruppens destilleriprosjekter fra et operasjonelt, kvalitets- og teknisk synspunkt i Romania og i USA og har fått i oppgave å lage Romanias første Single Malt Whisky,

Carpathian Single Malt.

Han har 30 års erfaring med å produsere både skotsk whisky (Loch Lomond, Whyte & Mackay, Aberargie) og irsk whisky (The Great Northern Distillery). Han tegnet også destilleriet til Slane Castle Ireland. Han var også konsulent for mange mindre destilleriprosjekter.

Allan er for tiden den eneste personen i verden som lager single malt whisky i Skottland, Irland og Romania.

bottom of page