top of page

Det er en stolt og århundrelang tradisjon i whiskyverdenen at man stjeler ideer fra andre.
Og som under Oslo Whiskyfestival og Arktisk Whiskyfestival har jeg helt uten skam rappet en ide fra 
Edinburgh Fringe Whisky Festival.

  Ladies and gentlemen of Trondheim Whiskyfestival: I give you the
'Pit-stop dram'!

Begrepet pit-stop kjenner vi fra Formel1-billøp, der bilene midtveis i konkurransen kjører til siden
for å fikse litt på motoren eller skifte dekk, før de raser videre. Det er dette vi snakker om.

Halvveis i festivaldagen tar vi en halvtimes 'pit-stop'.
Med brask og bram og stor ståhei tar de fleste whiskybarene frem en helt spesiell whisky.
Meningen er at denne whiskyen kun skal være tilgjengelig i en halv time (kl. 17.30 - 18.00).
Du får kun en sjans for å kjøpe en Pit-Stop Dram!
Da må man presenterer den
'pit stop dram' bong som man får i festivalpakken, pluss det riktige antall bonger.
(selvsagt går det vanlige salget av andre whiskyer sin gang samtidig)
 
En typisk 'pit-stop dram' kan for eksempel være:
(i) en "utgått" tapning som var veldig populær før, men som idag er umulig å finne
(ii) en "preview" på en nyhet som skal lanseres senere i år eller tidlig til neste år
(iii) en veldig sjelden whisky som ikke er i whiskybaren, fordi det er så få eksemplarer 
 
 
OBS:  Da 'pit-stop-dram' ble introdusert på OWF og AWF sto folk i kø for å sikre seg en 'pit-stop dram'!
bottom of page